Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@19:44:44 GMT

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۳۶۲۴

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ساعات پایانی روز جمعه ۲۳ مهرماه از مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در شهر خمین بازدید کرد.

مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در خمین، میزبان سفر فشرده وزیر صمت به استان مرکزی در روز جمعه بود که با پیگیری‌های نماینده مجلس این شهر در خلال بازدید فشرده وزیر صمت، در ساعات پایانی شب امکان این بازدید فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رضا فاطمی امین؛ وزیر صمت در این بازدید ضمن ابراز خشنودی از روند فعالیت این مجموعه از سالن تولید و کنترل کیفیت این مجموعه بازدید کرد و دستوراتی نیز در جهت رفع مشکلات و موانع تولید در این واحد صنعتی صادر شد.

عزیز الله اکبری تالار پشتی «رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی»، علی رضا نظری «نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی» و مسئولان استان مرکزی و شهرستان خمین در این بازدید وزیر صمت را همراهی کردند.

مجتمع صنعتی آرین پارس موتور با ظرفیت تولید سالانه ۶۰ هزار دستگاه انواع خودرو، عضوی از گروه آرین سرمایه است که پیشتر در قالب مجموعه آرین موتور اقدام به واردات خودرو‌های سواری میتسوبیشی و DS می‌کرد، اما به واسطه اوج‌گیری تحریم ها، مسیر تولید را در پیش گرفته و در همین راستا یکی از سایت‌های تولیدی سایپا که در راستای محرومیت زدایی از منطقه شهر خمین در نظر گرفته شده بود، اما از اواسط دهه ۸۰ شمسی تا کنونی پیشرفتی در توسعه آن صورت نگرفته بود را خریداری کرد تا با هدف تولید انواع محصولات سواری، نیمه سنگین و سنگین در این کارخانه، رسالتی که بر دوش بخش دولتی صنعت خودروسازی گذاشته شده بود را در قالب مجتمع صنعتی متعلق به یک هلدینگ خصوصی ادامه دهد. به گفته مسئولان ارشد مجتمع صنعتی آرین پارس موتور، این مجموعه صنعتی در صورت رفع موانع تولید، امکان افزایش اشتغال تا ۵۰۰ نفر تا پایان سال را برای این منطقه محروم فراهم می‌کند.

این کارخانه هم اکنون با ظرفیت تولید ۳ دستگاه در ساعت به تولید ۵ محصول نیمه سنگین در کلاس ون و کامیونت می‌پردازد. این کارخانه در ابتدا و پیش از اوج گیری تحریم‌ها از سوی هلدینگ آرین سرمایه با هدف تولید محصولات میتسوبیشی ژاپن با هدف دستیابی به ۴۰ درصد داخلی سازی و ۲۵ درصد صادرات با ظرفیت نهایی سالانه ۶۰ هزار دستگاه خریداری و تجهیز شده بود که تحریم‌ها مانع این اهداف بزرگ و سازنده شدند، اما حرکت آرین پارس موتور متوقف نشد و با هدف استمرار هدف محرومیت‌زدایی این واحد صنعتی در منطقه خمین، به سرعت محصولات نیمه سنگین کامیونت و ون را وارد خطوط تولید کرد و با نهایی‌سازی قرار داد تولید خودرو سواری، سالنی جدید را نیز آماده بهره برداری کرد و احتمالا خودرو‌های سنگین نیز به زودی به جمع تولیدات این کارخانه خواهند پیوست.

هم اکنون ۵ محصول کامیونت‌های شش، ۸.۵ و ۹ تن در کنار ون و مینی بوس سان‌ری در این کارخانه به تولید می‌رسند و در شبکه فروش و خدمات پس از فروش شرکت آرین دیزل عرضه می‌شوند. یکی از مهمترین کاربری‌های این ون با ارتفاع بالای سقف، ایده‌آل بودن برای استفاده به عنوان آمبولانس است که هم اکنون نیز با این کاربری در حال عرضه است، اما وزیر صمت طی این بازدید از لزوم بهره گیری بیشتر شبکه سلامت کشور از پتانسیل این خودرو به عنوان آمبولانس صحبت کرد.

همچنین با آماده سازی تجهیزات تولید خودرو‌ها سواری در سالن مجاور این مجموعه، نخستین محصول سواری تولیدی آرین موتور که خودرویی در کلاس کراس اوور و با نام اختصاصی لاماری است نیز به زودی وارد چرخه تولید خواهد شد و تا پایان سال شاهد ورود این خودرو به خیابان‌ها خواهیم بود. آرین پارس موتور همچنین برنامه‌های گسترده‌ای در راستای تولید خودرو‌های سنگین در کنار محصولات سواری و نیمه سنگین در این کارخانه دارد تا از حداکثر پتانسیل این منطقه در راستای تولید و محرومیت زدایی استفاده کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: وزیر صمت نیمه سنگین وزیر صمت خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه ایران از واردات مرغ اجداد بی نیاز شد گفت: احیا سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر در راستای موارد سازی و افزایش تولید در حال انجام است - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حالی که در گذشته بیش از 90 درصد مرغ اجداد جوجه‌یک‌روزه از کشور‌های دیگر تامین می‌شد سازمان اقتصادی کوثر که مجری نگهداری و تولید آرین در کشور است اعلام کرد که ایران با دانش متخصصان از واردات اجداد از کشور‌های غربی بی نیاز شد و در زمره هشت کشور دارنده این فناوری استراتژیک قرار گرفت.

فخاری رئیس این سازمان حتی اعلام کرده است که ظرفیت صادرات به کشور‌های دوست دیگر فراهم شده است. ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌روزه آرین نسبت به جوجه نژاد راس و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری کرده است.

مالزی خریدار مرغ آرین ایران شد

وی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، بیان داشت: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

در سال 1400 بیش از 90 درصد بازار جوجه‌یک‌روزه کشور متعلق به سویه راس، آربوراکرز و کاپ بوده که از طریق واردات مرغ اجداد از دو شرکت بزرگ اصلاح نژادی آویاژن و کاپ تامین شده است.

نژاد مرغ ایرانی آرین یا همان لاین ایرانی پس از سال‌ها دوباره احیاء شده است، فعالان دامپروری بهره وری نژاد مرغ آرین را پایین می‌دانند، اما منتخصصان کشور می‌گویند که کار اصلاح نژادی پایان نیافته و ادامه دارد.

 ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به عنوان مجری مرغ لاین آرین در این ارتباط  اظهار داشت: واردات دستگاه جوجه‌کشی که نقش بزرگی در تولید گوشت مرغ و تخم مرغ دارد تحریم شد و این دستگاه را دیگر به ایران نفروختند، این اتفاق باعث شد همکاران ما تصمیم بگیرند که این وابستگی را قطع کنند، لذا از دل تهدید و تحریم تلاش‌ها برای کسب خودکفایی شکل گرفت و با نوآوری و خلاقیت نه تنها دستگاه جوجه‌کشی مرغ بلکه دستگاه جوجه‌کشی بوقلمون را نیز تولید کردند و مایه خرسندی است که دستگاه ایرانی تولید شده راندمان تولید را بهبود بخشیده و در بخش خصوصی نیز مورد استقبال واقع شده است.

وی افزود: با تولید لاین مرغ آرین ضریب امنیت غذایی و استقلال اقتصادی کشور بالا رفته است و به جرأت می‌گوییم امروز تمام مرغ اجداد مورد نیاز کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین می‌شود و در تامین این کالای راهبردی که تولید گوشت مرغ به آن بستگی دارد دیگر نیازی به واردات از کشورهای دیگر نداریم.

فخاری ادامه داد: در راستای  به جریان انداختن اموال و دارایی‌های متروکه، راکد و یا بلااستفاده به نفع تولید، مولدسازی سیزده فارمِ غیر فعال تولید مرغ مادر، در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • پس از ۳ ماه حاشیه؛ پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود