Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@02:14:23 GMT

ورود مدل‌های جدید جیلی به بازار ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۶۹۰۰

ورود مدل‌های جدید جیلی به بازار ایران

مدیرعامل شرکت آرین خودرو پارس گفت: با هدف‌گذاری روی خدمات پس‌ از فروش خودروهای جیلی، اهداف فروش را نیز محقق می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، رادین پیمان‌فر مدیرعامل شرکت آرین خودرو پارس گفت: با عرضه خودروهای جیلی به بازار ایران، دیدگاه مشتریان را نسبت به خودروهای چینی تغییر می‌دهیم.

وی با توجه به همکاری این شرکت با شرکت جیلی، اظهارداشت: بر اساس قراردادی که شرکت آرین‌ خودرو پارس به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ ناصح با شرکت جیلی چین امضا کرده، از سال آینده و با عرضه خودروهای جیلی به بازار ایران شاهد خودروهایی فراتر از آنچه که تولیدکنندگان چینی در ایران وارد کرده‌اند، هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان‌فر افزود: قرارداد همکاری شرکت آرین خودرو پارس و شرکت جیلی پس از دو ماه مذاکره و بررسی به امضا طرفین رسید. در این قرارداد شرکت آرین خودرو پارس به جای تاکید بر فروش، تلاش عمده‌ای روی خدمات پس‌ازفروش مناسب و کسب رضایتمندی مشتریان خودروهای جیلی در بازار ایران دارد تا از این طریق اهداف فروش را نیز محقق کند.

وی با اشاره به روند اجرای قرارداد همکاری با شرکت جیلی، تاکید کرد: در حال حاضر مشکلی در اجرای این قرارداد همکاری وجود ندارد و تنها به جهت وجود برخی مراحل قانونی، پیش‌بینی می‌شود ظرف ۳ ماهه دوم سال ۹۷ محصولات جدید جیلی را به بازار ایران عرضه کنیم.

پیمان‌فر موفقیت‌های شرکت‌های زیر مجموعه گروه را در انتخاب شرکت جیلی برای همکاری با شرکت آرین خودرو پارس را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: رضایتمندی بالای مشتریان شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ از جریان فروش و خدمات پس‌ از فروش برندهای مختلف خودرویی موجب شد که شرکت جیلی پس از بررسی‌هایی که در این زمینه داشت، شرکت آرین خودرو پارس را برای همکاری انتخاب کند.

وی در ادامه شرکت جیلی را بزرگ‌ترین تولیدکننده خودرو در کشور چین اعلام و اظهارکرد: هم‌اکنون این شرکت رتبه یک فروش خودرو در چین را به خود اختصاص داده، به طوری که در سال گذشته با تولید بیش از ۱.۲ میلیون دستگاه خودرو، رتبه اول تولید را در کشور چین در اختیار داشته است.

مدیرعامل شرکت آرین خودرو پارس همچنین ارتقای تکنولوژی جیلی را در امضا این همکاری بسیار مهم دانست و گفت: خرید سهام ولوو و مالکیت بر آن شرکت، جهش بزرگی را در تکنولوژی تولید و کیفیت محصولات جیلی به وجود آورده است.

وی افزود: در شرایطی که سایر خودروسازان چین در حال تلاش برای دستیابی به دانش فنی تکنولوژی‌های جدید هستند، جیلی خرید تکنولوژی‌های جدید برای توسعه و ارتقای تولیدات خود را هدف‌گذاری کرده و همین امر موجب رشد کمی و کیفی بسیار سریع جیلی ظرف مدت کوتاهی شده است.

پیمان‌فر در ادامه در خصوص مدل محصولات در نظر گرفته شده جیلی برای عرضه به بازار ایران صحبتی به میان نیاورد و افزود: اینکه چه مدل از محصولات جیلی به بازار ایران عرضه می‌شوند، نیازمند گذر زمان و طی مراحل قانونی همکاری است، اما قطعا اواخر امسال یا اوایل سال آینده مدل خودروهای جیلی که برای بازار ایران در نظر گرفته شده، اعلام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آرین خودرو پارس تصریح کرد: با امضا همکاری دو شرکت، بی‌شک اتفاقات خوبی در حال شکل‌گیری است و هم شرکت جیلی و هم شرکت آرین خودرو پارس می‌توانند تعامل و همکاری خوبی را داشته باشند و قطعا در آینده همکاری این دو شرکت گسترش می‌یابد.

وی همچنین به نقش نظام تعرفه‌ای بر جریان واردات و قیمت محصولات پرداخت و گفت: مشکلی که امروز اغلب واردکنندگان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، افزایش تعرفه است؛ مسلما این جریان موجب می‌شود که قیمت تمام شده خودروها افزایش یابد، اما گریزی از وضعیت موجود نیست. هر چند در صورتی که تعرفه‌ها کاهش یابد قیمت‌های این محصولات در داخل بسیار رقابتی‌تر می‌شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی

فرارو- خرید و فروش اقساطی خودرو کارکرده را باید جدید‌ترین راهکار خریداران و فروشنده‌ها در بازار بدانیم.

به گزارش فرارو؛ همزمان با افزایش قیمت خودرو در سال‌های گذشته و انتشار گاه و بیگاه اخبار مربوط به رکود شکل‌گرفته در بازار، بخشی از خریداران راهی جز خرید اقساطی خودرو پیدا نمی‌کنند. همزمان فروشنده‌ها با تن دادن به معامله اقساطی، از یک طرف از شر خودرو باقی‌مانده در پارکینگ و مخارج نگه‌داری از آن خلاص می‌شوند و از یک طرف دیگر به لطف سودی که به معامله تعلق می‌گیرد، دنبال جبران ضرر و زیان می‌روند. فروش اقساطی خودرو برخلاف چیزی که احتمالا تصور می‌کنید، فقط به‌مدل‌های اقتصادی و داخلی محدود نمی‌شود و خیلی از فروشنده‌ها بابت فروش ماشین‌های مونتاژی و میلیاردی بازار، از پیدا کردن مشتری دست‌به‌نقد ناامید شده‌اند.

قیمت پراید صفرکیلومتر با احتساب معدود مدل‌های باقی‌مانده‌ای که در بازار وجود دارد، حول‌وحوش ۳۵۰ میلیون تخمین زده می‌شود، اما فروشنده‌ای حاضر شده پراید دست‌دوم مدل ۹۰ را با قیمتی نزدیک ۲۰۰ میلیون به‌شکل اقساطی بفروشد.

پرایدی که درباره آن صحبت می‌کنیم، در این چند سالی که از عمرش می‌گذرد، حدود ۲۰۰ هزار کیلومتر راه رفته و فروشنده چیزی حدود یک‌چهارم از اصل پول تعیین شده برای خودرو را به‌شکل اقساطی و تحویل چک صیادی دریافت می‌کند.

کوییک دنده‌ای ساده که از خط تولید سایپا کنار رفته در بازار مدل‌های صفرکیلومتر کمی بیش از ۳۶۰ میلیون به خریداران پیشنهاد می‌شود. یکی از فروشنده‌های کوییک دنده‌ای مدل ۹۹ که در این سال‌ها ۳۸ هزار کیلومتر با خودرو راه رفته، آن را با رقمی بالاتر از مدل‌های صفرکیلومتر آگهی کرده است! چقدر؟ ۳۷۰ میلیون.

فروش اقساطی این کوییک به‌شکلی است که خریدار باید در قدم اول پولی در حدواندازه ۲۰۰ میلیون به عنوان پیش‌پرداخت بپردازد و بابت اقساط سه گزینه خواهد داشت. شش ماهه، ۳۵ میلیون. ۱۲ ماهه ۲۰ میلیون و ۲۴ ماهه ۱۳ میلیون. اینطوری خرید اقساطی خودرو با انتخاب بازپرداخت شش ماهه حدود ۱۰۰ میلیون کمتر آب می‌خورد.

فروش اقساطی خودرو فقط محدود به مدل‌های اقتصادی و داخلی نمی‌شود و انگار بخشی از خریداران برای سوار شدن شاسی‌بلند‌های مونتاژی و وارداتی هم از چنین شگردی برای خرید خودرو استفاده می‌کنند.

چانگان CS۳۵ مونتاژی مدل ۹۷ یکی از همین گزینه‌هاست. مدلی که بعد ۸۶ هزار کیلومتر کارکرد، با قیمت پایه ۹۵۹ میلیون به شکل اقساطی فروخته می‌شود. فروشنده حداقل مبلغ مورد انتظار برای پیش‌پرداخت را ۷۰۰ میلیون تعیین کرده و در شش قسط انتظار پرداخت چک‌های ۱۱۱ میلیون و ۱۱۱ هزار تومانی را دارد. نهایتا بعد اتمام اقساط، خریدار چیزی نزدیک یک میلیارد و ۳۶۶ میلیون یعنی ۴۰ درصد بیشتر از رقم پایه اولیه به حساب فروشنده واریز می‌کند.

جک J۴ در دسته ارزان‌ترین مونتاژی‌های بازار قرار می‌گیرد و جزو معدود مدل‌های زیر یک میلیارد است. همین جمله برای افزایش توجه‌ها به خرید جک J۴ کفایت می‌کند و از قضا فروشنده‌ای برای پیدا کردن مشتری سراغ فروش اقساطی رفته است.

قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، از طرف فروشنده حدود ۷۹۰ میلیون یعنی رقمی نزدیک مدل‌های صفرکیلومتر تعیین شده است. تصمیمی که احتمالا به‌خاطر کارکرد پایین خودرو گرفته شده. شرایط فروش اقساطی این مدل به شکلی است که رقم پیش‌پرداخت اولیه ۵۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود و خریدار در ۳۰ قسط باید برای پاس کردن اقساط ۱۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومانی دست به کار شود. قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با این اوصاف بعد دو سال و شش ماه از آغاز بازپرداخت اقساط به حدود ۹۰۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

سوبا M۴ را می‌توانیم جزو گران‌قیمت‌ترین سواری‌های مونتاژی فعلی بدانیم. قیمت سوبا M۴ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون است، اما در بازار آزاد در دسته مدل‌های دو میلیاردی قرار می‌گیرد و به‌طور متوسط دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون آگهی می‌شود.

قیمت سوبا M۴ دست‌دوم مدل ۱۴۰۲ که کمتر از پنج هزارکیلومتر راه رفته، در یکی از آگهی‌های فروش دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون قید شده است.

فروشنده که احتمالا یکی از نمایشگاه‌داران غرب تهران است، در ازای ۷۶۰ میلیون به‌عنوان ودیعه اولیه و ۳۰۱ میلیون به‌عنوان ودیعه ثانویه (سه ماه بعد موعد پیش‌پرداخت اول) و اقساط یکساله ۹۰ میلیونی، دنبال مشتری برای سوبا M۴ مدل ۱۴۰۲ می‌گردد. قیمت سوبا M۴ کارکرده به این ترتیب بعد یک سال به حدود دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون می‌رسد.

دیگر خبرها

  • تمدید سه روزه مهلت واریز وجه مشتریان فراخوان شده پارس
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟